Το τέλος ενός μύθου, σταματάει την καριέρα του ο Πανταλέων

Close
Το τέλος ενός μύθου, σταματάει την καριέρα του ο Πανταλέων

Χωρίς την σημαία της θα συνεχίσει πλέον η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με τον Σωτήρη Πανταλέων να ανακοινώνει το τέλος της μεγάλης του καριέρας.

Όταν μιλάμε για ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και Σωτήρης Πανταλέων, είναι σαν να λέμε το ίδιο πράγμα. Ο έμπειρος κεντρικός υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα από το 1992 με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για να πει το αντίο. Ένα αντίο που είπε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Πανταλέων ανέφερε τα εξής: «Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά».

gazzetta.gr