Σχιπ: «Ο Σιόβας έκανε ζημιά με αυτά που είπε και είναι εκτός ομάδας»!

Close
Σχιπ: «Ο Σιόβας έκανε ζημιά με αυτά που είπε και είναι εκτός ομάδας»!

Απίθανα πράγματα από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σχιπ που... on air έθεσε εκτός εθνικής ομάδας τον Δημήτρη Σιόβα λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του!

Ο Ολλανδός προπονητής φιλοξενήθηκε στο Total Football του Οpen, όπου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αμυντικού της Ουέσκα τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Σιόβας μίλησε σαν προπονητής και έκανε κακό στην ομάδα. Με αυτά που είπε είναι εκτός Εθνικής».

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ επισήμανε μεταξύ άλλων για τον Σιόβα και το θέμα που είχε προκύψει και είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta: «Πρώτα απ' όλα οι παίκτες δεν πρέπει να μιλάνε για τις αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έκανε ζημιά στην ομάδα. Σε όλη την ομάδα. Εάν θέλεις να γίνεις προπονητής να σταματήσει να γίνει προπονητής.
 
Με βάση αυτό το σχόλιο ο Δημήτρης είναι εκτός της ομάδας. Δεν σεβάστηκε την ομάδα. Είμαι υπέρ της δημοκρατίας, όμως οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Δεν ξέρω εάν το έκανε επίτηδες αλλά για αυτό είναι εκτός Εθνικής». Ο Ολλανδός είπε ακόμα πως μίλησε με τον παίκτη μετά τις δηλώσεις του και ότι οι κανόνες του είναι αυστηροί και δεν πρέπει να... παραβιάζονται.

gazzetta.gr