ΑΕΚ: Η αλήθεια για Τζανέρ Ερκίν

Close
ΑΕΚ: Η αλήθεια για Τζανέρ Ερκίν

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ-χαφ της Μπεσίκτας, Τζανέρ Ερκίν και το Sport24.gr παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το πρωί της Τρίτης (21/01) είδε το φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας "Sabah" που έκανε λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον αριστερό μπακ-χαφ της Μπεσίκτας, Τζανέρ Ερκίν. Ωστόσο τα δεδομένα της υπόθεσης είναι διαφορετικά και το Sport24.gr παρουσιάζει την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ερκίν, αλλά όχι πρόταση, καθώς όταν έγιναν γνωστές οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή (αμείβεται με 1.700.000 ευρώ ετησίως), οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπήκαν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ωστόσο, το γεγονός πως η ΑΕΚ ψάχνεται για ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας αποδεικνύει πως η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκλας Χουλτ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους "κιτρινόμαυρους" τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός μπακ έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ενώ ο έτερος μπακ, Έλντερ Λόπες είναι "δεμένος" μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

sport24.gr