Στη χθεσινή (31/10) προπόνηση ο τεχνικός της Ένωσης αποκάλυψε κάποιες σκέψεις του για τη βασική 11άδα του παιχνιδιού απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/11) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει δοκιμές για το βασικό σχήμα. Το σύστημα έχει κλειδώσει σε 4-2-3-1 με τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου ή Σβάρνα να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.
Στο δεξί άκρο πρόκειται να παίξει ο Παουλίνιο, ενώ από τα αριστερά ο Χουλτ ή ο Λόπες με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Στα χαφ δοκιμάστηκαν οι Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς και Σίμόες με τον τελευταίο να μένει πιθανότατα στον πάγκο, για ξεκούραση.
Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Αλμπάνης και Βέρντε, ο οποίος έχει προβάδισμα έναντι στου Ντέλετιτς. Ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής, με τον Λιβάγια να κινείται από πίσω.