ΑΕΚ: Τέλος ο Ινσούα και ο Βράνιες!

Close
ΑΕΚ: Τέλος ο Ινσούα και ο Βράνιες!

Η Ένωση απέσυρε την προσφορά για τον Αργεντινό μπακ και πάει γι' άλλον, τη στιγμή που γνωστοποιεί ότι δεν περιμένει και τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό

Η στάση του Εμάνουελ Ινσούα στην πρόταση της ΑΕΚ ήταν αυτή που τελικά έφερε και το τέλος στο ενδεχόμενο απόκτησής του με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκαθαρίζουν ότι αποσύρουν την προσφορά (450.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών) για τον Αργεντινό αριστερό μπακ.

Αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της στάσης αναμονής του Ινσούα. Οι πληροφορίες ήθελαν τον αδερφό του να περιμένει πρόταση από την Ισπανία και να ήθελε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ αν και η προσφορά συνεργασίας ικανοποιούσε σε οικονομικό και χρονικό επίπεδο! Η ΑΕΚ όμως δεν έχει άλλο διαθέσιμο χρόνο.

Έτσι οι Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στις εναλλακτικές τους (ανάμεσα στις οποίες ήταν για παράδειγμα και ο Λούνα) αφού δεν μπορούν να περιμένουν ειδικά για τη θέση του αριστερού μπακ ενώ έχει ξεκινήσει (σε λίγα λεπτά για την ακρίβεια) το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για τη θέση υπάρχει μόνο ο Έλντερ Λόπες.

Αφήνει και την υπόθεση του Βράνιες...

Περισσότερα σε λίγο...

gazzetta.gr