Ατυχη στιγμή για τον Ζίνι. Λίγο μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, έγινε αναγκαστική αλλαγή και μάλιστα αποχώρησε δακρυσμένος. Αγωνία στην Ένωση εν όψει του μεγάλου ματς με την Αντερλεχτ, την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο Ζίνι πέτυχε το πρώτο του γκολ (27′) με τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφοντας το 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ωστόσο, εννιά λεπτά μετά, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τραυματισμό.
Μάλιστα, ο επιθετικός της Ένωσης αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Φυσικά, στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του, αφού ακολουθεί την Πέμπτη η κρίσιμη ρεβάνς με την Αντερλεχτ για τα playoffs του Conference League.
Ο άσος της ΑΕΚ έδειχνε να πονάει στο πόδι κι έγινε αλλαγή από τον Μαρίν. Εκτός από το γκολ, ο Ζίνι κέρδισε και το πέναλτι, με το οποίο η Ένωση άνοιξε το σκορ, με τον Μάνταλο.