«Δεν έχουν καταλάβει στην ΑΕΚ πως ο Λιβάι δεν θα πωληθεί με 15 εκατ. ευρώ»

«Δεν έχουν καταλάβει στην ΑΕΚ πως ο Λιβάι δεν θα πωληθεί με 15 εκατ. ευρώ»

Ρεπόρτερ της Μονπελιέ αναφέρει πως τα 15 εκατ. ευρώ που ζητάει η ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία είναι υπερβολικά, λέγοντας ότι δεν γίνεται από την Ελλάδα να πάει στην… Αγγλία ή τη Γερμανία.

Η Μονπελιέ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.

Κάτι που επιβεβαιώνεται από τη Γαλλία, όπως και από τον Μπερτράντ Κενέτ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μονπελιέ.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η ΑΕΚ εφόσον ζητάει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ τότε δύσκολα θα τον πουλήσει, λέγοντας πως είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό για να δώσει μια ομάδα για παράδειγμα από την Αγγλία ή τη Γερμανία για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, το έχουμε επιβεβαιώσει. Το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητάει 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι τέτοιου είδους παίκτες δεν θα αγοραστούν ποτέ απευθείας από αγγλικούς ή γερμανικούς συλλόγους, πρέπει να περάσουν από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα πριν.

Κανείς δεν θα έρθει και θα καταβάλει αυτό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η λογική τιμή είναι στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της Μονπελιέ προσπαθούν να την μειώσουν. Εργάζονται σκληρά για αυτό και τον παρακολουθούν έντονα από το τεχνικό επιτελείο», ανέφερε.

sport-fm.gr