Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μανγκαλά και Κανγκά

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μανγκαλά και Κανγκά

Στόχος της ΑΕΚ είναι να «θωρακίσει» τον άξονά της (τερματοφύλακας, στόπερ, χαφ και σέντερ φορ) και εκείνο που προκύπτει είναι πως η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τους Ελιακίμ Μανγκαλά και Γκέλορ Κανγκά.

Αποφασισμένη να κλείσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν είναι η διοίκηση της ΑΕΚ.

Όπως τόνισε και χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» είναι να… θωρακιστεί ο άξονας της ομάδας (μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς για τα γκολπόστ) στη θέση του στόπερ, στη μεσαία γραμμή και στη θέση του επιθετικού.

Από χθες το βράδυ προέκυψε από την Ισπανία πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά της Βαλένθια. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως όντως είναι στη λίστα των παικτών που εξετάζει ο Παναγιώτης Κονέ, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

sport-fm.gr