Φερνάντες: Στην ΑΕΚ από τη διακοπή, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη

Φερνάντες: Στην ΑΕΚ από τη διακοπή, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη

Ο Πάολο Φερνάντες θα ενσωματωθεί στην ΑΕΚ από τη διακοπή, αλλά θα έχει δικαίωμα να παίξει με την Ένωση από την 1η Ιανουαρίου!

Εξελίξεις στην υπόθεση Φερνάντες στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του Βόλου για τελευταία φορά στο εκτός με τον ΠΑΟΚ και με τη διακοπή θα ενσωμαωθεί στην ΑΕΚ. Προφανώς και θα συμμετάχει στη μίνι προετοιμασία που θα κάνει η Ένωση και βέβαια δεν θα την αντιμετωπίσει ως αντίπαλος στις 28/12 με τον Βόλο.

Ωστόσο ο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ την 1η Ιανουαρίου του 2023.

Μάλιστα επί του θέματος τοποθετήθηκε πριν από λίγο και ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος μετά το 2-1 της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για τον Φερνάντες που αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτης του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και υποστήριξε: «Ο Βόλος ωθεί τους παίκτες για το βήμα παραπάνω. Και ο ίδιος το γνωρίζει ότι το οφείλει και στους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσει τα όνειρά του, όπως το επιθυμεί».

sdna.gr