Χιμένεθ: «Όσο έχουμε δυνάμεις δεν είμαστε κατώτεροι από κανέναν»

Χιμένεθ: «Όσο έχουμε δυνάμεις δεν είμαστε κατώτεροι από κανέναν»

Στην έλλειψη δυνάμεων της ΑΕΚ στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της «Ένωσης» από τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει ότι όσο η ομάδα του έχει δυνάμεις δεν υπολείπεται κανενός αντίπαλου.

Ισάξια με κάθε αντίπαλό της είναι η ΑΕΚ, όσο έχει δυνάμεις, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η έλλειψη δυνάμεων ήταν εκείνη που, σύμφωνα με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί 2-0 και να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της «Ένωσης» σημείωσε ότι όσο η ομάδα του έχει δυνάμεις μπορεί να πιέζει ψηλά. Προσθέτοντας ότι όταν αυτές τελείωσαν δεν πρόλαβε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο -όπως σκόπευε- τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το ντέρμπι: «Όσο έχουμε δυνάμεις δεν είμαστε κατώτεροι από κανέναν. Όσο πιέζουμε πολύ ψηλά, δημιουργούμε ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορούμε να μετατρέψουμε σε γκολ. Το μόνο που χρειάστηκε ο αντίπαλος ήταν τρία λεπτά για να πετύχει δύο γκολ».

-το τι φταίει για την κακή εκκίνηση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία έχει παρουσιάσει και σε προηγούμενα ματς: «Η ομάδα πιέζει ψηλά, όσο έχει δυνάμεις. Όταν σταματήσει να έχει δεν μπορεί να το κάνει. Τελειώνουν οι δυνάμεις μας, τελειώνει και η πίεση. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει και στα 90 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό. Είχαμε έτοιμο τον Σιμάνσκι να μπει. Αλλά πριν προλάβει να μπει, ο ΠΑΟΚ έβαλε τα δύο γκολ».

sport-fm.gr