Συνέντευξη σε Mέσο της Σουηδίας παραχώρησε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ, που κατά βάση αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με την Ένωση, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Χουλτ:
«Τις τελευταίες ημέρες είχα γρίπη η κάτι τέτοιο κάτι που σημαίνει πως έχασα τα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή. Ήταν κάτι τυπικό. Στην πραγματικότητα, όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων ήμουν στο σπίτι μου στη Σουηδία και ήμουν άρρωστος, οπότε ήταν κακός χρόνος».
Νιώθεις καλά τώρα;
Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
«Έχω ακόμα κρύωμα με βήχα.. Αλλά είναι κάτι λογικό αυτή την εποχή».
Στη συνέχεια ο Χουλτ μίλησε για ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το πρώτο ημίχρονο. Υπήρξαν πολλές διακοπές. Προηγηθήκαμε αλλά μας ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο. Δεν παίξαμε σε τοπ επίπεδο αλλά ήταν αρκετό και πάλι για να κερδίσουμε».
Αναφορικά με την αλλαγή τεχνικού στην Ένωση, ο Σουηδός ανέφερε: «Κάναμε καλό ξεκίνημα με τον νέο τεχνικό. Το πρώτο ματς μετά τη διακοπή ήταν λίγο παράξενο. Δεν ήμασταν καλά αν και κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που αλλάξαμε τεχνικό κάναμε ένα βήμα μπροστά και νιώθουμε καλά».
Τέλος, σχετικά με το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, ο Χουλτ είπε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και κάνω ότι μπορώ, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί».
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ;
«Όχι, δεν θα έλεγα ότι συνεχίζονται. Είναι αρκετά ήσυχα τα πράγματα».
Θέλετε να μείνετε;
«Ναι, μου αρέσει πραγματικά εδώ και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και έχουμε πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είμαστε ανοικτοί για να μείνουμε».