Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας»

Close
Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας»

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το συναίσθημά του στη μία και μοναδική φορά που συνάντησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Εμάνουελ Ινσούα μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας ότι για τους Αργεντινούς είναι ένας ήρωας και ότι αποτελεί την ίδια την Αργεντινή. Μάλιστα ο Ινσούα πρόσθεσε πως όταν συνάντησε τον Μαραντόνα σε ένα Μπόκα - Ρίβερ, το χέρι του έτρεμε κατά τη χειραψία τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ινσούα για τον Μαραντόνα:

«Για εμάς στην Αργεντινή ο Μαραντόνα είναι ένας ήρωας. Ήμουν μικρός και δεν πρόλαβα να τον δω να αγωνίζεται, αλλά ο πατέρας μου και τα μεγαλύτερα αδέρφια μου, μου έχουν πει πολλές ιστορίες. Ο Μαραντόνα είναι η Αργεντινή. Ελπίζω ν' αναπαυθεί εν ειρήνη και να βρεθεί με τους γονείς του γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος κάποια στιγμή ήθελε να πάει να δει την οικογένειά του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μια φορά είχα συναντήσει τον Μαραντόνα πριν από ένα clasico Μπόκα-Ρίβερ στο Μπομπονέρα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία που κάναμε. Ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις όταν έμπαινε ο Μαραντόνα στο Μπομπονέρα γιατί τον αποθέωνε όλο το γήπεδο. Καταλάβαινες αμέσως ότι βρίσκεται στο γήπεδο».

gazzetta.gr