Κανένα θέμα Φενέρ και Λιβάγια!

Close
Κανένα θέμα Φενέρ και Λιβάγια!

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Σταυρόπουλος η τουρκική ομάδα δεν έχει κάνει καμία επαφή προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής του παίκτη.

Καθησυχαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία για το θέμα του ενδιαφέροντος της Φενέρμπαχτσέ για τον Μάρκο Λιβάγια.

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Σταυρόπουλος η τουρκική ομάδα δεν έχει κάνει καμία επαφή προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής του παίκτη, δηλαδή, όχι πρόταση αλλά ούτε καν κρούση στην ελληνική ομάδα για την απόκτηση του Κροάτη άσου.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι ο τουρκικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες κάτι που έχει γίνει αντιληπτό και από το τμήμα μπάσκετ.

Έτσι ο νέος προπονητής της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ, μπορεί να έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό της ΑΕΚ αλλά δεν είναι δυνατό να γίνει απολύτως τίποτα εάν πρώτα δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση παίκτη για να μπουν στα ταμεία χρήματα.

Την ίδια στιγμή έχει γίνει ξεκάθαρο στον Μπουλούτ από τη διοίκηση πως στόχος του είναι να αναδείξει ταλέντα ανεβάζοντας ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα.

sport-fm.gr