Καρέρα: «Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω, έχουμε σημαντικό ματς μπροστά μας»

Close
Καρέρα: «Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω, έχουμε σημαντικό ματς μπροστά μας»

Το σχόλιο του Μάσιμο Καρέρα έπειτα από τη βαριά ήττα της ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τη βαριά και καταδικαστική ήττα από τη Ζόρια, καθώς ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα

Τρίπολη και ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε το στίγμα του μέσω της Nova.

Αναλυτικά μίλησε στη Nova για:

-τη βαριά ήττα από τη Ζόρια: «Ήταν πάλι η αποβολή αυτό που σκέφτηκα, ήμασταν άτυχοι. Έπαιξε ρόλο η αποβολή, μας στοίχισε πολύ. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα όπως στο πρώτο ματς, ήταν μια ποιοτική ομάδα που μπορούσε να μας δυσκολέψει και το ξέραμε. Η μεγάλη ατυχία ήταν η αποβολή, σκεφτόμουν να κάνω μερικές αλλαγές μετά το πρώτο μέρος αλλά ήρθε αυτή η αποβολή και έφερε τα πάνω κάτω».

-το πως επηρεάζει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα τη συνέχεια: «Δεν μας επηρεάζει, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε μετά το ματς της Κυριακής. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω».

-την κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς: «Συζητήσαμε για ποδόσφαιρο όπως κάνουμε κάθε φορά μετά από κάθε ματς. Συζητώ με τον Ίβιτς μετά από κάθε παιχνίδι δεν ήταν κάτι».

-το πώς περιμένει το ματς στην Τρίπολη: «Θα είναι μια μάχη. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή σε φυσικό επίπεδο. Είναι και ένα γήπεδο που δυσκολεύει. Μπροστά μας είναι ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω μια... μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

-το εάν η επιστροφή Μάνταλου σημαίνει και επιστροφή στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3: «Ναι όταν έχουμε τον Μάνταλο έχουμε αυτές τις επιλογές μπορεί να παίξει και σαν χαφ και σαν πιο επιθετικό χαφ και έτσι μας δίνει διάφορες επιλογές».

sport-fm.gr