Το SDNA αποκαλύπτει την συνάντηση του αφεντικού της ΑΕΚ με τον προπονητή, πριν από την σημερινή επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν πήγε σήμερα (8/12) στα Σπάτα, για να μιλήσει και με τον Μάσιμο Καρέρα. Με όλους τους άλλους ναι, με τον Ιταλό τεχνικό όχι. Κι αυτό γιατί με τον προπονητή της ομάδας, το αφεντικό της ΑΕΚ συναντήθηκε χθες, Δευτέρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πάντα, για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα.
Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το γεγονός πως είχε ως βασική πρόθεση να τονώσει το ηθικό του Ιταλού τεχνικού και να του επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του, δεν ...έκρυψε λόγια και σε ό,τι αφορά πράγματα που τον έχουν προβληματίσει από την εικόνα της ομάδας. Ήταν ανοιχτή κουβέντα, χωρίς «ταμπού» που λέμε.
Το έχουμε πει κι άλλες φορές πρόσφατα πως η προσωπική δήλωση στήριξης την Κυριακή το βράδυ, ήταν ειλικρινής. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το γεγονός πως δεν θεωρεί ότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει κάνει λάθη και σοβαρά μάλιστα, εξακολουθεί να πιστεύει πως αξίζει να του δοθεί περιθώριο να συνεχίσει την προσπάθεια του στην ΑΕΚ. Αυτά όλα συζητήθηκαν, όπως συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της ομάδας και οι παρατηρήσεις του Καρέρα πάνω σε αυτά.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα την επομένη της συνάντησης, θέλοντας ένα από τα βασικά μηνύματα που θα έδινε να είναι το ό,τι ακόμη κι αν φύγει ο Καρέρα κάποια στιγμή, δεν θα φύγει μόνος του …Καθώς θεωρεί πως υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που αποτελούν πρόβλημα για την τελική εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Αυτό ακριβώς έκανε, αφού στις ομιλίες του και στους παίκτες και σε όλους, ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν έρθει έτσι η κατάσταση που να απαιτούνται δραστικές κινήσεις, αυτές σε καμιά περίπτωση δεν θα αφορούσαν μόνο τον προπονητή.