Ντέλετιτς: ''Καλή εικόνα και να κερδίσουμε''

Close

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδωσε το… στίγμα όλων στην ΑΕΚ για το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο 

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ έδωσε ο Ντέλετιτς, μιλώντας στη NOVA για το ματς με τον Πανιώνιο που ξεκινά σε λίγη ώρα και όχι μόνο. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τα άσχημα αποτελέσματα και την άσχημη εικόνα το τελευταίο διάστημα: "Τον προηγούμενο μήνα και στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε ούτε καλά αποτελέσματα, ούτε καλή εικόνα. Δεν κερδίσαμε, το γνωρίζουμε αυτό. Μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο πρέπει να δείξουμε μια καλή εικόνα και να κερδίσουμε. Να επιστρέψουμε στο δρόμο των νικών". 
 
Για το τι φταίει και η ΑΕΚ έχει έρθει σε αυτό το σημείο: "Σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη στο πλευρό μας. Και ψυχολογικά δεν ήμασταν τόσο ανεβασμένοι για να κερδίσουμε αμφίρροπα παιχνίδια. Στα προηγούμενα ματς αυτοί οι παράγοντες έπαιζαν καθοριστικό ρόλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Δεν κερδίσαμε τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε μπροστά μας πριν τα Χριστούγεννα τέσσερα παιχνίδια και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα και να γυρίσουμε στις νίκες. Να κλείσουμε με έναν ωραίο τρόπο τον πρώτο γύρο". 
 
Για το αν πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες της ομάδας τις ευθύνες τους: "Σίγουρα. Δεν φταίει σίγουρα μόνο ο προπονητής. Πολλά οφείλονται και σε εμάς. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Δεν φταίει μόνο ο προπονητής". 
 
Για το αν επηρεάστηκαν από την προπονητολογία: "Επαγγελματίες είμαστε, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε αυτά. Βλέπουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα, αλλά στο παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα για να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε τα παιχνίδια και τη δουλειά μας". 
 
Για το πως περιμένει τον Πανιώνιο: "Είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Έχουν ψυχολογία, κέρδισαν κάποιους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε ποιότητα και τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση". 

Πηγή: gazzetta.gr