Ντέμης: "Στο γκολ του Κωνσταντέλια άλλαξε όλο το ματς"

Ντέμης: "Στο γκολ του Κωνσταντέλια άλλαξε όλο το ματς"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC» για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και στάθηκε στο γκολ του Κωνσταντέλια που όπως ειπε άλλαξε όλο το παιχνίδι. 

Ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης στην ανασφάλεια που έχει στην άμυνά της η Ένωση, ενώ εξήγησε πως «παρ' ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μέτριο ντέρμπι, γύρισε την κατάσταση και κέρδισε με 3-2 το ματς μέσα στη Φιλαδέλφεια». 

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Ήταν ένα περίεργο ματς, αλλά και αναμενόμενο γιατί το έχουμε δει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Περίεργο γιατί, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα ματς στο οποίο δεν ήταν καλός. Στο πρώτο η ΑΕΚ κυριαρχούσε και έκανε το 2-0 στο 50′. Μετά έγινε λίγο καλός και αφού έγινε λίγο καλός έβαλε τρία γκολ. Αυτό θα μετρήσει πολύ για τη συνέχεια. Ήταν σαν να τον επηρέασε η διακοπή και να μην μπήκε με ρυθμό στο ματς. Δεν είχε ρυθμό, δεν είχε ένταση. 

«Δεν ειχε καθόλου ένταση ο ΠΑΟΚ. Αν δεν έβαζε και ο Κωνσταντέλιας το γκολ εκεί που το έβαλε… δεν ξερω αν θα το πιστεύανε στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ήταν μια έμπνευση του Μιχαηλίδη, έκανε όλο το ματς του ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης. Στο γκολ του Κωνσταντέλια άλλαξε όλο το ματς. Ξεκίνησε ένα ματς που η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά, με τρομερή ένταση, με πολύ ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Με τον Μάνταλο να γυρνάει και να παίρνει τη μπάλα από τα στοπερ για να διευκολύνει την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας. Όταν την πετούσαν ψηλά στον Πιερό, πάντα ο Πινέδα ερχόταν από πίσω και έπαιρνε το «ριμπάουντ», λειτουργούσαν όλα μια χαρά. Χωρίς ομως να έχει μεγάλες ευκαιρίες η ΑΕΚ. Αυτό ειναι ένα πρόβλημα. Δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ επιθετικά, επαιζε σε χαμηλούς ρυθμούς. Προσπαθούσε πάλι με τον Μιχαηλίδη, αλλά δεν… Θυμάμαι μία φάση με κεφαλιά από κόρνερ.

Δεν ήταν έτοιμοι στον ΠΑΟΚ να μπουν σε ένα ντέρμπι, τους επηρέασε και η αποχή. Καταλαβαίνω να περιμένει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ να κουραστεί, γιατί το έχει ξανακάνει, μετά το 60′ λέει βρίσκει ευκαιρίες, αλλά ήταν πολύ παθητικός. Είχε μια ευκαιρια η ΑΕΚ το γκολ που ακυρώθηκε. Μεγαλη ευκαιρία ήταν στο ξεκίνημα που δεν έκανε ο Πιερό καλό σουτ. Έγινε το 2-0. Μετά νομίζω πως έπιασε μια μπαλιά του Μιχαηλίδη, ο Κωνσταντέλιας έβαλε ένα γκολ και εκεί άλλαξε όλο το ματς. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να το πιστεύει, εκεί βλέπεις διαφορά.

Βλέπεις κάτι διαφορετικό από ολους. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάει το παιχνίδι μέχρι το 60′ και να είναι μέσα στο ματς. Αυτό πιστεύω, απλά ήταν πολύ παθητικός και δικαίως ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Υπάρχει σχέδιο να πάει εκεί, αλλά δεν του βγήκε το ματς του ΠΑΟΚ. Ένας μέτριος ΠΑΟΚ γύρισε και κέρδισε με 3-2 το ματς μέσα στη Φιλαδέλφεια». 

Για την άμυνα της ΑΕΚ: «Την επηρεάζει την ΑΕΚ η ανασφάλεια που έχει στην άμυνά της. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν αισθάνονται το ίδιο καλά και σίγουροι οι παίκτες για την ομάδα. Και ο Μπρινιόλι και ο Στρακόσα είναι καλοί τερματοφύλακες. Σε μια ομάδα που δεν πατάει πολύ καλά μοιραία και ο τερματοφύλακας...».

sdna.gr