"Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης μας!"

Close
"Ο Αραούχο δεν είναι πλέον παίκτης μας!"

O Πέπε Μελ τεχνικός της ομάδας των Κανάριων Νήσων υπογράμμισε ότι ο «Τσίνο» είναι μόνο στα χαρτιά παίκτης της Λας Πάλμας και στην Ισπανία το συνδυάζουν με την Α.Ε.Κ.

Με αφορμή την κουβέντα που έχει ξεκινήσει για τον Σέρχιο Αραούχο τοποθετήθηκε ο Πέπε Μελ, τεχνικός της Λας Πάλμας, όπου με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει πλέον τον Αργεντινό επιθετικό διότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει και δεν είναι πλέον παίκτης της Λας Πάλμας.

«Η υπόθεση του θα τελειώσει σύντομα. Δεν υπολογίζω πλέον τον Αραούχο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Δεν είναι πλέον παίκτης της Λας Πάλμας. Μόνο στα χαρτιά παραμένει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέπε Μελ με αποτέλεσμα στην Ισπανία και στα ΜΜΕ των Κανάριων Νήσων να σημειώνουν ότι η υπόθεση του «Τσίνο» και η επιθυμία του να φύγει σχετίζεται με την ΑΕΚ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τεχνικού στην Provincia τονίζεται ότι (σε συνέχεια του κειμένου): «ο Αραούχο πλέον ασχολείται μόνο με το πως θα επιταχύνει την επιστροφή του στην ΑΕΚ η οποία θα τον αποκτήσει με 3εκατ. ευρώ». Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα προκύπτουν από την Ένωση, η περίπτωση του «Τσίνο» σχετίζεται αποκλειστικά με αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα και το ενδεχόμενο πώλησής του στην Γουλβς!

gazzetta.gr