Ολυμπιακός: «Ακόμη και χαρτοπετσέτα να πέσει, φύγαμε»

Ολυμπιακός: «Ακόμη και χαρτοπετσέτα να πέσει, φύγαμε»

Τι ειπώθηκε από τον Ολυμπιακό στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην «Opap Arena» στις 9/2. Τι λέει η ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ όρισε για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Λαμία - ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη 31/1 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης στην «Opap Arena». Συμμετείχαν η Ελληνική Αστυνομία, και εκπρόσωποι των δύο ομάδων και της ΕΠΟ οι οποίες πραγματοποίησαν έλεγχο του γηπέδου αλλά και της διαδρομής που θα ακολουθήσει το πούλμαν με την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Συζητήθηκαν ακόμη οι ώρες άφιξης της αποστολής και αναχώρησης της από το γήπεδο, πως θα φτάσει και που θα κατευθυνθεί με το που θα μπει στο εσωτερικό της OPAP Arena.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν θα δεχθούν κανένα επεισόδιο τόσο στο γήπεδο την ώρα του αγώνα όσο και στη μετάβαση σε αυτό.

«Οποιοδήποτε αντικείμενο και να πέσει, ακόμη και χαρτοπετσέτα φύγαμε» ειπώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, έλεγαν ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να διασφαλίσει την πρόσβαση του Ολυμπιακού στο γήπεδο όπως διασφαλίζει και την παρουσία της ΑΕΚ σε άλλα γήπεδα και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για την πρόσβαση στο γήπεδο.

sdna.gr