Στα όρια της κόπωσης τα εργομετρικά της ΑΕΚ στη μετά-Καρντόσο εποχή!

Close
Στα όρια της κόπωσης τα εργομετρικά της ΑΕΚ στη μετά-Καρντόσο εποχή!

Έντονο προβληματισμό προκάλεσαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ τα πρώτα εργομετρικά τεστ, που έγιναν μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, αναφορικά με τα αποτελέσματά τους.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», στα τεστ που έγιναν, πολλοί παίκτες είχαν υψηλές τιμές στο γαλακτικό οξύ. Κάτι τέτοιο είναι ασφαλώς αρνητικό, καθώς η συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γαλακτικού οξέως στους μύες ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης, προκαλεί μια αίσθηση δυσφορίας στο σημείο του σώματος που καταπονείται.

Κάπως έτσι, έρχεται να προστεθεί και η δεύτερη διαπίστωση, που ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονταν στα όριά τους από πλευράς κόπωσης. Με αυτό τον τρόπο, φυσικά, εξηγείται σε σημαντικό βαθμό η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν μπορούσαν να έχουν ένταση στην προπόνηση και αντοχή στα παιχνίδια.

Στο κομμάτι αυτό, φυσικά, δόθηκε μεγάλη προσοχή από τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έπειτα, προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση. Η αισιοδοξία, πάντως, για αυτό το κομμάτι έχει επανέλθει, θεωρώντας πως η κατάσταση θα βελτιωθεί από την καθημερινή δουλειά και τη διαχείριση που γίνεται.

sdna.gr