Στάνκοβιτς:«Προς το παρόν, θα μείνει στην ΑΕΚ»

Στάνκοβιτς:«Προς το παρόν, θα μείνει στην ΑΕΚ»

Η αποκλειστική δήλωση στο SDNA του Μαξ Χαγκμάιρ, ατζέντη του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, σχετικά με το μέλλον του Αυστριακού τερματοφύλακα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Έντονη φημολογία κυκλοφορεί τελευταία και φέρνει τον εκπρόσωπο του Τσίτσαν Στάνκοβιτς να δουλεύει πρόταση που θα σταλεί στην ΑΕΚ για την μεταγραφή του Αυστριακού τερματοφύλακα σε άλλο κλαμπ.

Πίσω απ΄τον 30χρονο κίπερ βρίσκεται ο ατζέντης, Μαξ Χαγκμάιρ (διακρίνεται δεξιά στη φωτογραφία) τον οποίο εντόπισε το  SDNA  και πήρε το σχόλιό του, σχετικά με το κατά πόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το σενάριο που τον παρουσιάζει να φέρνει πρόταση από άλλη ομάδα στην Ένωση για την πώληση του 30χρονου κίπερ το φετινό καλοκαίρι.

«Προς το παρόν, ο Στάνκοβιτς θα μείνει στην ΑΕΚ» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Αυστριακού agent, αφήνοντας επί της ουσίας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με επίκεντρο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι που μόλις αρχίζει. 

Σε κάθε περίπτωση να θυμίσουμε πως η Ένωση διατηρεί τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον Στάνκοβιτς βάσει του συμβολαίου που έχει μαζί του και...τρέχει για άλλα δύο χρόνια (έως το 2025).   

sdna.gr