Στροφή στο πρωτάθλημα και τον Βόλο για την ΑΕΚ

Στροφή στο πρωτάθλημα και τον Βόλο για την ΑΕΚ

Το ματς με την Αντβέρπ ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ που το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα.

Η ΑΕΚ στρέφει, πλέον, την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το κυριακάτικο ματς στον Βόλο (3/9, 21:30) με την τοπική ομάδα. Το θετικό για τον τεχνικό της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα είναι πως δεν προέκυψαν νέα προβλήματα.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στις 6 το απόγευμα στα Σπάτα με τον Αλμέιδα να βλέπει τους γνωστούς απόντες ενόψει Βόλου.

Εκτός ο τραυματίας Πάολο Φερνάντες, ενώ απ' ό,τι φαίνεται ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα ρισκάρει με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Γκαρσία θα έχει ένα διάστημα δύο εβδομάδων προκειμένου να μπει σταδιακά και να ανεβάσει ρυθμούς καθώς το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

sdna.gr