Σύσκεψη στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Close
Σύσκεψη στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η πρώτη σύσκεψη στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την οργάνωση του ΟΑΚΑ στις νέες συνθήκες ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι στα νέα δεδομένα για τη διεξαγωγή της κυριακάτικης αναμέτρησης λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η τήρηση του πρωτοκόλλου θα είναι σχολαστική χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση. Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα συζητήθηκαν όλα τα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν στο ΟΑΚΑ με καθαρισμό και απολύμανση στους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν, αλλά και στην ύπαρξη αντισηπτικών, μασκών και γαντιών που θα είναι απαραίτητα σε όσους θα βρίσκονται εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους δημοσιογράφους δεν θα λειτουργήσει ούτε η αίθουσα Τύπου ούτε η μεικτή ζώνη. Η είσοδος θα γίνεται από τα δημοσιογραφικά. Εκεί θα υπάρχει και η σχετική λίστα των 30 διαπιστευμένων (συν 15 φωτογράφων), όπου θα γίνεται θερμομέτρηση και τσεκάρισμα των στοιχείων όλων όσων εισέρχονται και από εκεί οι δημοσιογράφοι θα κατευθύνονται στην εξέδρα του Τύπου ενώ οι φωτογράφοι κάτω στον αγωνιστικό χώρο.

gazzetta.gr