«Τελικός» στα Γιάννενα για την ΑΕΚ

«Τελικός» στα Γιάννενα για την ΑΕΚ

Παιχνίδι δίχως αύριο αποτελεί για την ΑΕΚ η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (18:00 Novasports Prime), καθώς η Ένωση βρίσκεται πλέον 5 βαθμούς πίσω από την 3η θέση.

Με την αναμέτρηση στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΚ πέφτει σήμερα Δευτέρα (18/4), η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η Ένωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, η οποία «καίγεται» για το τρίποντο, σ΄ένα ματς δίχως αύριο για αυτή στο μίνι πρωτάθλημα είναι πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας,  στο -5 από τον Άρη και στο -3 από τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, στις υπηρεσίες των Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, αλλά και στους Λε Ταλέκ, Μισελέν, οι οποίοι αποτελούν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Στάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Στον αντίποδα ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην διαδικασία των πλέι οφ, καθώς την περασμένη αγωνιστική πήρε εντός έδρας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη αλλά και αυτή στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Στα θετικά για τους «κυανόλευκους»», η επιστροφή του Πέδρο Κόντε στην αποστολή, έπειτα από πολύμηνη απουσία, ενώ δεν αποκλείεται ο Ισπανός επιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του ματς. 

sdna.gr