Θέλει στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και σίγουρα μία απ' αυτές είναι του στόπερ.

Η Ένωση είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε ενίσχυση των κεντρικών αμυντικών, με τον Αλμέιδα να μην θέλει παίκτη για να συμπληρώσει την τετράδα των Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, αλλά ποδοσφαιριστή με ηγετική φυσιογνωμία.

O «Pelado» θέλει δηλαδή έναν παίκτη με ηγετική προσόντα, να είναι αριστεροπόδαρος αν αυτό είναι εφικτό και να έρθει στην ΑΕΚ με στόχο να βάλει δύσκολα σε Βίντα και Μουκουντί. Με την παρουσία του, δηλαδή, να τους δείξει πως δεν ήρθε για δεύτερη λύση, αλλά κατέφθασε στην Ελλάδα με στόχο να διεκδικήσει τη θέση.

Τώρα στο ερώτημα αν έχει η ΑΕΚ κάποιον υπόψιν της; Η απάντηση είναι καταφατική. Το επιτελείο της ΑΕΚ έχει κάνει προεργασία. Στην Ένωση ξέρουν ποιον ή ποιους παίκτες έχουν βάλει σημάδι και δεν αποκλείεται η Ένωση να έχει αυτόν τον παίκτη στην προετοιμασία.

Από κει και πέρα η απόκτηση στόπερ δεν έχει να κάνει με το μέλλον του Τζαβέλλα που πρόσφατα στα social media έδειξε αποχώρηση. Η παραμονή ή μη του έμπειρου αμυντικού δεν επηρεάζει την μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στους «κιτρινόμαυρους» καθώς ακόμα και αν παραμείνει, θα είναι η πέμπτη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Και επειδή εσχάτως ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, δεν φαίνεται επί της παρούσης να υπάρχει θέμα με τον Οταμέντι που αποχωρεί από την Μπενφίκα και απασχολεί Γιουβέντους και Ίντερ. Στις μεταγραφές, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ και κανείς δεν πρέπει να «καίει» τίποτα. Δεδομένο αυτό. Πολλά πράγματα αλλάζουν. 

sdna.gr