Ένα ιδιαίτερα μεγάλο αφιέρωμα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Open Sport».
Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εκπομπή ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο τη σεζόν 2021-2022. «Δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου», ήταν τα λόγια του Ανδριόπουλου.
Παράλληλα συγκλονίζουν η ατάκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης και προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων, Στέλιου Σεραφείδη ο οποίος είπε: «Να προλάβω το γήπεδο και ας… ξεμπαρκάρω», καθώς και του κ. Αντωνίου που εκμυστηρεύτηκε το πως φαντάζεται ο ίδιος τη πρώτη μέρα το νέο του γήπεδο.
Το drone και η κάμερα της εκπομπής μπήκαν στους χώρους του υπό κατασκευή γηπέδου, δείχνουν την πρόοδο των εργασιών και - πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνουν μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.
Δείτε το σχετικό video: