Τριήμερο ρεπό πριν την… τελική μάχη

 Τριήμερο ρεπό πριν την… τελική μάχη

Ο Ματίας Αλμέιδα, έδωσε ρεπό στην ομάδα Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να περάσουν αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές τους και τους κοντινούς ανθρώπους τους και να καθαρίσουν το μυαλό τους, ενώ η επιστροφή στα Σπάτα και στη… δουλειά ορίστηκε για την Τρίτη.

Οι κιτρινόμαυροι, θα έχουν πέντε ημέρες να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 27/4), όπου η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος.

 Άλλα περιθώρια, δεν υπάρχουν για την Ένωση η οποία πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που μετρά και προφανώς, για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θα πρέπει αφενός να νικήσει τον ΟΣΦΠ με την επανέναρξη, να πάρει και το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (και πάλι στην ΟΠΑΠ Arena) στις 4 Μαίου και να πάει να δώσει την τελική μάχη στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

sdna.gr