Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Ίλια Ίβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον τα κλειδιά της ομάδας ανήκουν σ' αυτόν.
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είπε στους παίκτες: «Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφάσιζει για όλα! Του ευχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας».
Στην συνέχεια το λόγο πήρε και ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος- αφού στάθηκε σε όσους συναντάει εκ νέου στην ομάδα- ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είμαστε χαμηλά και τότε πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί όπως κάθε άντρας και στιγμές που είμαστε ψηλά και τότε θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί».