Χωρίς Γιουνές και Τζανακάκη κόντρα στην ΑΕΛ

Χωρίς τους Χαμζά Γιουνές και Μανώλη Τζανακάκη ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Κύπρο ο Άρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να γνωστοποιούν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Οι Χαμζά Γιουνές και Μανώλης Τζανακάκης δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, κάνοντας ατομικό τις προηγούμενες μέρες και για αυτόν τον λόγο δεν βρίσκονται στην αποστολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (1/8, 20:00). 

Πλην των δύο απουσιών και του Μπρούνο Γκάμα που είναι δεδομένη, ο Σάββας Παντελίδης έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Για τη Λάρνακα αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού στην «Α.Ε.Κ. Αρένα – “Γ. Καραπατάκης”» (01/08, 20:00), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

* Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα κάνουν σήμερα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση επί κυπριακού εδάφους.

sdna.gr