Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι

Close

Η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη και η μεταγραφή του οδηγείται σε "ναυάγιο".

Σε "ναυάγιο" οδηγείται η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη καθώς μετά την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA στους "κιτρινόμαυρους", η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή για να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του δελτίου του.

Οι πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από πλευράς Άρη είναι πως η Επιτροπή αποφάσισε να ανακληθεί το δελτίο του διεθνή φορ και μάλιστα ήδη υπάρχει σχετική ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή του θεωρείται άκυρη εκτός και αν οι άνθρωποι του Άρη λύσουν τις επόμενες ώρες το θέμα με τη FIFA, αφού άλλωστε θα υπάρξει και επαφή του Άγγελου Χαριστέα για αυτό το θέμα.

Ο Άρης δεν έχει άλλες επιπτώσεις, παρά το γεγονός πως ο Ντουρμισαί έπαιξε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά έχει θέμα ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ντουρμισάι έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν, στο πρώτο μισό με τη Μπέβερεν κι έπειτα με τον Άρη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από τον Ολυμπιακό.

Φυσικά ο Άρης αναμένεται να καταθέσει άμεσα προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και να περιμένει τη δικαίωση του, αν και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο.a

sport24.gr