Ανάσανε με τριάρα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Ανάσανε με τριάρα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ήταν κυριαρχικός, επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της Stoiximan Super League. Ζοάο Πέντρο (45+1'), Φρεντερίκο Ντουάρτε (61') και Μπρούνο Ντουάρτε (78') τα γκολ των Αγρινιωτών.

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη ανάσα. Οι Αγρινιώτες στο καλύτερό τους ίσως παιχνίδι τη φετινή σεζόν επικράτησαν 3-0 της Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψαν στις νίκες μετά τις 21 Οκτωβρίου.

Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 45+1', ενώ οι Φρεντερίκο και Μπρούνο Ντουάρτε στο 61' και στο 78' αντίστοιχα σφράγισαν το πολύτιμο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και έφτασε τους εννέα πόντους, με την Κηφισιά να παραμένει στους οκτώ και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την τρίτη συνεχόμενή της ήττα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86' Στάγιτς), Λιάβας (86' Μαυρίας), Χουάνπι (83' Ξενιτίδης), Πέρεζ (58' Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σίλβα (82' Ντίας), Φρ. Ντουάρτε

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35' Αντούνες), Γκόμπελιτς (69' Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56' Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46' Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69' Αντερέγκεν)

sport24.gr