Άρης: Απομακρύνεται ο Ντάτκοβιτς λογω… Λοκομοτίβα

Close
Άρης: Απομακρύνεται ο Ντάτκοβιτς λογω… Λοκομοτίβα

Η Λοκομότίβα Ζάγκρεμπ δεν απάντησε στην πρόταση του Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Τόνι Ντάτκοβιτς κι έτσι οι «κίτρινοι» προσανατολίζονται σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Η υπόθεση του Τόνι Ντάτκοβιτς βρίσκεται στην καθημερινότητα του Άρη εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα. Οι «κίτρινοι» βρήκαν σημείο ταύτισης με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου και παράλληλα μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Η κροατική ομάδα δεν έχει εύρος επιλογών καθώς το συμβόλαιο του Ντάτκοβιτς λήγει τον Ιούνιο του 2021 (πράγμα που την αναγκάζει να τον παραχωρήσει αυτήν την περίοδο ούτως ώστε να έχει οικονομικό όφελος), γνωρίζει επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει την παραμικρή πρόθεση επιστροφής στο Πρωτάθλημα της χώρας του.

Στην τελευταία συζήτηση με τους ανθρώπους του Άρη, η Λοκομοτίβα ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να απαντήσει στην πρόταση της ελληνικής ομάδας, παράλληλα όμως προσπάθησε (μέσω επαφών με άλλες ομάδες) να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης. Στον Άρη γνωρίζουν τις ενέργειες της, δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να μετέχουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και ήδη προσανατολίζονται σε άλλες λύσεις, εκτός κι αν στη διάρκεια της ημέρας η κροατική ομάδα συμβιβαστεί με την πρόταση που έλαβε από τους «κίτρινους». 
 

gazzetta.gr