Τα πάνω - κάτω στον Άρη, μετά τον βαρύ "πέλεκυ" από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Απόφαση "βόμβα" για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ να αφήνει "γυμνή" από ποδοσφαιριστές την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την βαρύτατη τιμωρία των 2 αγωνιστικών, που επιβλήθηκε, για την άρνηση των παικτών του Άκη Μάντζιου να παραλάβουν τα μετάλλια τους, έπειτα από τον χαμένο τελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Οι «κίτρινοι» θα ασκήσουν, όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, έφεση, όμως με τα τωρινά δεδομένα θα κινδυνεύουν να αγωνιστούν με ελάχιστους βασικούς, που κατάφεραν να "σωθούν" από την τιμωρία, συν τους νεαρούς που διαθέτει στις τάξεις της η ομάδα.
Αυτό σημαίνει πως εάν δεν προκύψει κάτι στην εφέσεων, από τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν τώρα στην προετοιμασία του Αρη θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα δύο ματς μένουν οι Κυριαζής, Πάβισιτς, Φατόρε, Σαβέριο,Τζούρασεκ, Πάρντο, συν τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και οι Κουτρουλίδης, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής.