Ενδιαφέρον του Άρη για τον 20χρονο μέσο Σεκού Τζανμπού σύμφωνα με την “AS”
Πρόκειται για τον 20χρονο χαφ από το Μάλι, ο οποίος αγωνίζεται στην Βίσκοφ και ανήκει στην Λεγκανές. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ενισχύσουν το κέντρο τους και δεν αποκλείεται οι επαφές να οδηγήσουν άμεσα σε συμφωνία.
Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα της AS αναφέρει:
“Ο Άρης Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Ρουμπέν Ρέγιες, πρώην αθλητικό διευθυντή της Χετάφε, έχει κάνει προσφορά για την απόκτηση του Σεκού Τζανμπού, ενός χαφ από το Μάλι, ο οποίος ανήκει στη Λεγκανές μετά από έναν χρόνο δανεισμού στη Βίσκοφ.
Αρχικά, η Σερβέτ, μια ελβετική ομάδα στην πρώτη κατηγορία Ελβετίας, είχε το πλεονέκτημα να τον αποκτήσει έναντι αμοιβής που θα μπορούσε να φτάσει τις 100.000 ευρώ. Ωστόσο, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα με έδρα τη Γένοβα έχουν αυξήσει τις πιθανότητες του Άρη.
Οι Έλληνες έχουν το οικονομικό περιθώριο να εκτελέσουν την προσφορά άμεσα. Τις τελευταίες εβδομάδες, δύο ομάδες της Δεύτερης Ισπανικής Κατηγορίας και μία της Δεύτερης Γαλλικής Κατηγορίας έχουν υποβάλει προσφορές για τον παίκτη.
Η επιστροφή στη Λεγκανές, είτε για αναπληρωματικός είτε στην πρώτη ομάδα, είναι προς το παρόν δύσκολες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης, του οποίου το συμβόλαιο έχει ισχύ για τέσσερα χρόνια ακόμα, θα αποχωρήσει από τη Λεγκανές.