Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στο Box 2 Box, Μπένις Γιας χτύπησε την πόρτα του Ατρόμητου για τον Ισμαχίλα Ουεντραόγκο, οι 600.000 ευρώ όμως που έβαλε στο τραπέζι το club από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν ικανοποίησαν τους Περιστεριώτες.
ν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου στον Γιαχιά Χασίν βρίσκεται ο Ατρόμητος. Εξέλιξη που «τρέχει» καιρό και η οποία δεν εμπόδισε την ολοκλήρωση της επικερδέστερης πώλησης στην ιστορία των Περιστεριωτών, αυτής του Δημήτρη Καλοσκάμη στην ΑΕΚ.
Δεν ήταν η μόνη πρόταση που κατατέθηκε για παίκτη του Ατρόμητου πριν από την ολοκλήρωση της διαφαινόμενης ιδιοκτησιακής αλλαγής. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του SPORT24, Box 2 Box, σχεδόν ταυτόχρονα με την πώληση του Έλληνα μέσου, η Μπένι Γιας, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατέθεσε προσφορά ύψους 600.000 ευρώ για τον Ισμαχίλα Ουεντραόγκο.
Πρόταση η οποία δεν ικανοποίησε τον Ατρόμητο και απορρίφθηκε, καθώς – μεταξύ άλλων – οι Περιστεριώτες θα καρπωνόντουσαν το 50% των προσφερόμενων χρημάτων αφού το υπόλοιπο 50% ανήκει στον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη δηλαδή ομάδα του 26χρονου Αφρικανού μέσου.