Ατρόμητος: Αρνήθηκε πρόταση της Μπέβερεν για Γούτα!

Close
Ατρόμητος: Αρνήθηκε πρόταση της Μπέβερεν για Γούτα!

Η Μπέβερεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα, η οποία όμως απορρίφθηκε με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται... Δύσκολα θα παραχωρηθεί ο παίκτης όσο περνάνε οι μέρες.

Ο Δημήτρης Γούτας ήταν ο πρωταγωνιστής του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Μια μέρα μετά τα βέλγικα ΜΜΕ, φέρνουν στην επιφάνεια πρόταση της Μπέβερεν ύψους 200.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση αυτή ισχύει και απορρίφθηκε από την διοίκηση του Ατρόμητου που την θεώρησε μικρή για να παραχωρήσει ένα από τους βασικούς στόπερ της ομάδας. Ωστόσο, ο δίαυλος επικοινωνίας συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους Περιστεριώτες να είναι θετικοί σε παραχώρηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με ένα συγκεκριμένο ποσό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο, αυτό το ποσό ίσως να είναι οι 400.000 ευρώ.

Όπως και να έχει, ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι... σύμμαχος της Μπέβερεν κι όσο οι μέρες περνάνε και στο Περιστέρι δεν φτάνει η οικονομική πρόταση που θέλουν, δεν έχουν σκοπό να βάλουν νερό στο κρασί τους για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

gazzetta.gr