Ο Βόλος έκανε το 2/2 στα playouts της Stoiximan Super League, νικώντας 4-1 την Κηφισιά και ρίχνοντάς την στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας.
Ο Μωραΐτης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και χαμένο πέναλτι στο τέλος.
Στο +3 από την Κηφισιά πλέον οι Βολιώτες, που έχουν και την ισοβαθμία με το σύνολο του Κώστα Μπράτσου, ενώ προσπέρασαν και τον Παναιτωλικό.
Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3' Τρουιγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (72' Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82' Μωραΐτης)
Στον πάγκο: Κόστιτς, Κίτσος, Ασλανίδης, Μπαριέντος, Ποπέσκου, Ολιβέρα
Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46' Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79' Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64΄Σολόα), Σναϊντερλάν (46' Πρίτσας), Κρισιούμα, Μενέντες (46' Τετέι), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς
Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Παρράς, Σπίνος, Βαφέας