"Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα"

Close
"Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα"

Στην «Αθλητική Κυριακή» μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης για την εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει η ομάδα του, αλλά και για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Στην "Αθλητική Κυριακή" μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει η ομάδα του, αλλά και στα δημοσιεύματα αναφορικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί από την ΕΡΤ3 σήμερα (1/3) στις 16:00.

"Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνούν δύσκολα οικονομικά λόγω του COVID-19, αλλά σίγουρα το πρόβλημα για εμάς είναι μεγαλύτερο, λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος.

Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο, αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία", ανέφερε αρχ

ικά και εν συνεχεία μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί σε σχέση με την εκτός ποδοσφαίρου δράση του:
"Επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος, καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι, αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν".

sport24.gr