Διπλά παιχνίδια και επιπλέον επτα ματς για την ΑΕΚ

Διπλά παιχνίδια και επιπλέον επτα ματς για την ΑΕΚ

Μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του χρόνου έγινε ιδιαίτερα απαιτητικό.

Επιστροφή σε φουλ πρόγραμμα αγώνων για την ΑΕΚ, την οποία περιμένει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2025.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό το πρόγραμμα και οι αντίπαλοι της Ένωσης στην League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας και τα τέσσερα παιχνίδια έρχονται να προστεθούν σ’ αυτά του πρωταθλήματος και του Conference League.

Η ΑΕΚ από τον αγώνα που ακολουθεί μέχρι και το τελευταίο επίσημο ματς του 2025 θα κληθεί να δώσει συνολικά 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Θα έχει ουσιαστικά δύο παιχνίδια σχεδόν κάθε εβδομάδα. Πέντε παιχνίδια τον Σεπτέμβριο, έξι τον Οκτώβριο, έξι τον Νοέμβριο και έξι τον Δεκέμβριο.

Σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περιόδο η ΑΕΚ θα δώσει επιπλέον επτά παιχνίδια, έξι για το Conference League και ένα για το Κύπελλο. Πέρυσι, από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου η ΑΕΚ είχε δώσει 13 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και 3 για το κύπελλο.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η ΑΕΚ πέρυσι είχε διπλά παιχνίδια την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και σε άλλες δύο περίπτωσεις τον Δεκέμβριο.

novasports.gr