Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε έως το 2026 το συμβόλαιο του Γιάννη Κωνσταντέλια πριν προχωρήσει στον δανεισμό του στην Έουπεν για τους επόμενους έξι μήνες.
Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που δεν μπήκε ρήτρα αγοράς, δεν το συζητούσε καν ο ΠΑΟΚ στη συμφωνία των δύο πλευρών.
Μετά τους Βέλγους ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν μάλιστα διπλή τόσο για την επέκταση του συμβολαίου του όσο και για το δανεισμό του:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωσταντέλια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και παράλληλα τον δανεισμό του παίκτη στην Έουπεν για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
#News Επέκταση συμβολαίου και δανεισμός για Κωνσταντέλια - https://t.co/I9MY3KjKcU #Konstantelias #transfers #PAOKNextGen pic.twitter.com/70XWLfyXtv
— PAOK FC (@PAOK_FC) January 20, 2022