Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός Β, ντέρμπι κορυφής στην Ξάνθη

Εκτός έδρας ο Ολυμπιακός Β, ντέρμπι κορυφής στην Ξάνθη

Η αναμέτρηση Αλμωπός – Ολυμπιακός Β (14:45) και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ξάνθη και την Βέροια (17:00 ΕΡΤ3) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Betsson Super League 2.

Τρεις αναμετρήσεις για τον Βόρειο όμιλο, αντί για τέσσερις, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/1), για την 15η αγωνiστική της Betsson Super League 2. Η αρχή γίνεται στις 14:45 στην Αριδαία, με τον τοπικό Αλμωπό, να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β΄. Το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη επιζητά την πρώτη του νίκη για το 2022, απέναντι στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Πιερικού και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της μακριά από την έδρα της.

Την ίδια ώρα στο Βόλο η Νίκη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» του Αλέκου Βοσνιάδη στοχεύουν στην επιστροφή τους στις νίκες, έπειτα από την ήττα από την Λάρισα και την ισοπαλία με τον Αλμωπό, εν αντιθέσει με την ομάδα του Θωμά Γράφα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια που κάνει για ανάκαμψη.

Στο παιχνίδι με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας, στις 17:00 στα Πηγάδια η Ξάνθη υποδέχεται την Βέροια στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου με την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι μόλις 2 βαθμοί… Όσον αφορά το ματς του ΠΑΟΚ Β με τα Τρίκαλα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, αυτό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Β

14:45 Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

17:00 Ξάνθη – Βέροια ΕΡΤ3

ΠΑΟΚ Β – Τρίκαλα Αναβλήθηκε  

sdna.gr