Για την επιστροφή του στον Άρη, την ευκαιρία που αναμένει να πάρει αλλά και τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολή, μίλησε ο Κυριάκος Ασλανίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
Αναφορικά με το πως νιώθει για την επιστροφή του στον Άρη: «Σίγουρα είναι κάτι το οποίο ήθελα και το επιδίωξα και εγώ ο ίδιος. Εφόσον έγινε αποδεκτό από την ομάδα επέστρεψα, νιώθω χαρούμενος και θέλω να δώσω πολλά στον Άρη».
Για το πως νιώθει για τη συνεργασία του με αμυντικούς όπως Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Δεληζήση και Φαμπιάνο: «Σίγουρα όπως ήταν και πριν την προετοιμασία ακόμα και πριν τα παιχνίδια, είναι πολύ καλό που είμαι δίπλα τους. Μαθαίνω πολλά από όλους τους».
Αναφορικά με το τι περιμένει από τη νέα χρονιά: «Εύχομαι να είμαι υγιείς αρχικά και να μπορέσω μέσω των προπονήσεων να αποδείξω την αξία μου για να πάρω τις ευκαιρίες μου».
Για τον απαιτητικό μήνα του Ιανουαρίου: «Θέλω να πιστεύω πως υπάρξει μια ευκαιρία, έχουμε και καλή παράδοση με τη Λαμία και πιστεύω πως θα γίνει κάτι».
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης: «Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σχεδόν πλήρεις. Δεν έχουμε σχεδόν καθόλου απουσίες, οπότε πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».