Οι «κιτρινόμαυροι» από χθες επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Άλαν Πάρντιου.
Μετά την άδεια που είχε δοθεί, οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης, ενώ σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Άλαν Πάρντιου.
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, αλλά τις επόμενες ημέρες οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι υπό τις οδηγίες τους.
Απόντες από την χθεσινή προπόνηση ήταν οι διεθνείς Γιακούμπ Μπράμπετς και Πίτερ Ετέμπο, και για διαφορετικούς λόγους απουσίαζαν οι Σαλέμ Εμπακατά, Μόουζες Οντουμπάτζιο, Αντρέ Γκρέι και Λουίς Πάλμα, ενώ όσον αφορά τον Ντανιέλ Μαντσίνι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, στο τέλος της εβδομάδας. Τότε θα ξεκαθαρίσει και το «τοπίο» σχετικά με το μέλλον του στον Άρη.