Ο Απόλλων Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές του Αναστασίου και πήρε τη νίκη στο σημερινό φιλικό των δύο ομάδων
Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής έδωσε σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου, στο φιλικό του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οπου μάλιστα ντεμπουτάρισε ανεπίσημα ο Ανδρούτσος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» όμως κέρδισε με 2-1, δείχνοντας έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματός της, όποτε αυτή οριστεί επίσημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου βρήκαν δίχτυα με τους Παυλίδη (22'), Μαρκόφσκι (40'), ενώ είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Ζησόπουλου. Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και μείωσαν με την προβολή του Βέλλιου (60'). Εκτοτε ο ρυθμός έπεσε, αν και ο Απόλλων «άγγιξε» ακόμη ένα γκολ στο 85' με το «ψαλιδάκι» του Βουό. Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή νεαρός Γκανέζος δεξιός μπακ, Mουσταφά Σουμαϊλά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Χουχούμης, Λαρέα, Ζησόπουλος, Μπλάζιτς, Παρτάλης, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι. Επαιξαν και οι Γκίνο, Βιτλής, Κύργιας, Βαφέας, Αγρόδημος, Λαγός, Βάρκας, Ιριτιέρ, Καραγκούνης, Βουό.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοδωράκης, Σαμαϊλά, Χαρίσης, Ταλόχα, Καχίλα, Ανδρούτσος, Στρούγγης, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Γιακουμάκης, Βέλλιος. Επαιξαν και οι Τριμμάτης, Αθανασίου, Ρόσα, Ξενοπανάγος.