Χωρίς τον «ένοπλο» Καραμάνο και με τις γνωστές απουσίες

Close
Χωρίς τον «ένοπλο» Καραμάνο και με τις γνωστές απουσίες

Χωρίς τους εδώ και καιρό τραυματίες αλλά και τον Τάσο Καραμάνο που ταξίδεψε στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων διεξήχθη η προπόνηση της Λαμίας.

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας μετά το Σαββατοκύριακο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Σωτήρης Αντωνίου δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Ισμαήλ Σασί και Νικόλα Τσούκαλο, καθώς και τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα για να αγωνιστεί με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες της Λαμίας επέστρεψαν στις προπονήσεις στην Νέα Άμπλιανη, το απόγευμα της Δευτέρας 14/10, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής 20/10 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 18:00 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός των τραυματιών Sassi και Τσούκαλου καθώς και του διεθνή με την Εθνική Ενόπλων, Καραμάνου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο της Κίνας, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος σήμερα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας».
 

gazzetta.gr