«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Close
«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο στάθηκε στο επίπεδο δυσκολίας του αγώνα (11/4) με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι η δυναμική της αντιπάλου του Άρη φάνηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
 
Ο αυριανός (11/4) αγώνας με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» είναι από τους πλέον σημαντικούς για τον Άρη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Φακούντο Μπερτόγλιο υποστήριξε ξεκάθαρα ότι η πραγματική ΑΕΚ είναι αυτή που έπαιξε στο παιχνίδι του Κυπελλου. «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Είναι δύσκολος αγώνας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως με τον Αστέρα. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλή, έχει ποιότητα», είπε.

Ο Αργεντίνος μέσος ρωτήθηκε και για τη δική του χρονιά, την πιο παραγωγική στην καριέρα του. «Ξέρω ότι είναι η πιο παραγωγική. Είμαι χαρούμενος, μου αρέσει πολύ στον Άρη και το γεγονός ότι η ομάδα πάει καλά. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και αυτό έχει τη σημασία του», είπε.
 

gazzetta.gr