Καρυπίδης: ''Είμαι εδώ για όλους όσους νιώθουν και είναι Άρης''

Close

Με δήλωση του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης τονίζει ότι μπορεί η ήττα από την Κόλος Κοβαλίβκα να πλήγωσε την ομάδα και τον ίδιο, αλλά θα στηρίξει την ομάδα μέχρι τέλους.

Η ήττα από την ουκρανική ομάδα και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League έφεραν απογοήτευση στις τάξεις του Άρη και απομάκρυνση του Μίχαελ Ένινγκ από τον πάγκο της ομάδας. Ο πρόεδρος όμως της  «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ  με τοποθέτησή  του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, κάνει λόγο μεν για μελανή σελίδα, αλλά όπως δηλώνει δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πληγώσει την υπερηφάνεια του Άρη.

Αναλυτικά η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Η χθεσινή εξέλιξη αποτέλεσε μια μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Πλήγωσε πρωτίστως εμένα και μαζί όλη την δυνατή και ενωμένη, σαν γροθιά, οικογένεια του ΑΡΗ.

Σας έχω αποδείξει ότι είμαι διατεθειμένος να στηρίξω την οικογένειά μας μέχρι τέλους. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε μεταξύ μας είναι δεδομένη και οι δεσμοί μεταξύ μας άθραυστοι. Αυτό θα πράξω και τώρα. Δεν επιτρέπω σε τίποτα και κανέναν να πληγώσει την υπερηφάνεια μας και να σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας!

Είμαι εδώ. Για εμάς, για εσάς, για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ».

sdna.gr