Καταστροφές του "Mπάλλου" στο προπονητικό! (φώτος)

Close
Καταστροφές του "Mπάλλου" στο προπονητικό! (φώτος)

O «Mπάλλος» χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη και το πέρασμά του δημιούργησε μεγάλες καταστροφές εκτός των άλλων και στο προπονητικό κέντρο του Άρη με τις εικόνες από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους να είναι ενδεικτικές. Στις 400.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά.

Ακριβά καλείται να πληρώσει ο Άρης τις συνέπειες της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη Θεσσαλονίκη καθώς το προπονητικό του κέντρο στο Νέο Ρύσιο υπέστη μεγάλες καταστροφές.

Πιο αναλυτικά, από τις βροχές υπερχείλισε το ρέμα που βρίσκεται πίσω από το πάρκινγκ και τα γύρω οικόπεδα με αποτέλεσμα τα νερά να εισχωρήσουν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, μεταξύ αυτών και στα αποδυτήρια.

Ενδεικτικό των ζημιών που σημειώθηκαν είναι το γεγονός πως καταστράφηκαν όλα τα μηχανήματα εντός του Ρυσίου με τη... λυπητερή να υπολογίζεται σε 400.000 ευρώ σύμφωνα με υπολογισμούς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Σάουνα, κρυοσάουνες, όργανα γυμναστικής, ντουλάπες, δάπεδα και ό,τι υπήρχε εντός του προπονητικού παραδόθηκαν στη μανία των υδάτων και πλέον οι επιτελείς των «κιτρινόμαυρων» καλούνται να επαναφέρουν το προπονητικό στην προτέρα κατάσταση.

sdna.gr