Μάντζιος στους παίκτες του Άρη: «Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Μάντζιος στους παίκτες του Άρη: «Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να παραχωρεί ομιλία στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης.
Ο έμπειρος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι την φετινή σεζόν υπάρχουν υψηλότερες απαιτήσεις και προσδοκίες από όλους, δεδομένου ότι η περσινή χρονιά αποτελεί μια καλή παρακαταθήκη.

«Χαίρομαι που σας βλέπω ξανά μετά από ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική χρονιά καθώς έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η περσινή χρονια είναι μια καλή παρακαταθήκη και έδειξε σε όλους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.

Τη νέα χρονιά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με πολύ πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε . Τα υπόλοιπα θα τα λέμε καθημερινά .

Ξεκινάμε δουλειά, εύχομαι να είμαστε υγιείς να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά», ανέφερε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Άκης Μάντζιος, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζατος που με την σειρά του μίλησε στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», αναφέροντας:

«Σας εύχομαι καλή χρονια με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Χαίρομαι που βρισκόμαστε ξανά και να είστε βέβαιοι ότι η διοίκηση εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται ώστε να δουλεύετε σε ιδανικές συνθήκες.

Το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσετε κι άλλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ομάδας και κατ επέκταση της δουλειάς σας . Έρχεται μια χρονια με νέες προκλήσεις .

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του κλαμπ είναι να προχωρήσει φέτος στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Καλή χρονια σε όλους με υγεία».

sdna.gr