Μπήκαν στη λίστα της Άιντραχτ Λιβάγια και Μασούρας

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια ομάδα, που διατηρεί πάντοτε τα μάτια της στο ελληνικό πρωτάθλημα και διαρκώς προσθέτει περιπτώσεις παικτών, που μπορεί να την ενδιαφέρουν.

Οι Γερμανοί στέλνουν κάθε εβδομάδα, επί της ουσίας, εκπρόσωπό τους στην χώρα μας, ώστε να παρακολουθήσει πιθανούς στόχους. Ο Μαντί Καμαρά και ο Παπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, ή ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Βασίλης Μπάγκας της ΑΕΚ είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για την ίδια, αν και δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση για όλους αυτούς.

Η Άιντραχτ, πάντως, αρχίζει να παρακολουθεί στενά άλλους δύο παίκτες, σύμφωνα με το «Sportime». Ο λόγος γίνεται κυρίως για τον Γιώργο Μασούρα, αλλά και τον Μάρκο Λιβάγια, που με τις εμφανίσεις τους με τα «ερυθρόλευκα» και τα «κιτρινόμαυρα» αντίστοιχα, είναι λογικό να προσελκύουν ακόμη περισσότερα βλέμματα.

Η Άιντραχτ, βέβαια, είναι προς το παρόν πολύ μακριά από το να καταθέσει πρόταση για κάποιον εκ των δύο παικτών, που πρόσθεσε πρόσφατα στη λίστα της. Για την ώρα, έχει απλώς τσεκάρει τα ονόματά τους και αναμένεται να παρακολουθεί την πρόοδό τους.

sdna.gr